Bouwkundige expertise

Op zoek naar bouwkundige expertise? Buro Van Popering biedt verschillende diensten. Meer weten of direct bouwkundig advies inwinnen? Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen wat we kunnen betekenen.

Bouwkundig advies
Bouw- of verbouwplannen? Buro Van Popering geeft niet alleen een gedegen advies over alle bouwkundige zaken, maar helpt ook bij het regelen van vergunningen, controleren van offertes en ondersteunt bij de onderhandeling en contractvorming met een aannemer. Zeker in de bouw is een goede basis van groot belang voor het uiteindelijke resultaat! Lees verder »

Bouwkundige opnamen en opleveringen
Buro Van Popering doet verschillende soorten bouwkundige opnamen, zoals opleveringen, aankoopkeuringen en onderhoudsinspecties. Het aanschaffen van een nieuwe woning is een belangrijke stap die je het liefst verantwoord wil nemen. Een grondige bouwkundige keuring van de bestaande of nieuwbouw woning is dan onmisbaar. Lees verder »

Toezicht en kwaliteitscontrole tijdens uitvoering
Een opzichter kan een opdrachtgever voor en tijdens de uitvoering van bouwwerkzaamheden aanzienlijk ontlasten. Buro Van Popering neemt alle zorgen uit handen en ziet toe op een bouwproces waarbij de belangen van de klant en de kwaliteit van het werk voorop staan. Lees verder »

Ons doel is om optimaal met alle betrokken partijen samenwerkend een zo goed en duurzaam mogelijk resultaat voor de opdrachtgever te bereiken. Lees verder »

Bouwkundig project management
Of het nou om de bouw van een villa gaat, een verbouwing van een bestaande woning of een grootschaliger project, Buro Van Popering heeft de kennis en kunde om elk bouwproject van klein tot groot in goede banen te leiden. In nauw overleg met de opdrachtgever worden wensen praktisch ingevuld en uitgevoerd. Lees verder »

Bekijk ook wat voorbeelden van ons werk.

Advies bij bouwgeschillen
Om een (ver)bouw tot een goed einde te brengen zijn er heel veel verschillende factoren die op elkaar aan moeten sluiten. Een fout is snel gemaakt. Vaak wordt een gebrek of afwijking van de opdracht pas na enige tijd geconstateerd, waardoor herstelkosten aanzienlijk zijn. Ook al zijn de intenties van alle partijen in aanleg goed, door het verschil in belangen is het ontstaan van een conflict niet altijd te voorkomen.

De vraag is in zo’n geval, waar sta je, wat zijn je rechten en hoe kom je hier fatsoenlijk uit?

Ook in deze situatie kunnen wij ondersteunen. Al zijn we niet volledig juridisch onderlegd, wij hebben inmiddels ruime ervaring in het voeren en begeleiden van arbitragezaken bij het GIW, de Geschillencommissie en de Raad van Arbitrage. Lees verder »

Staat je onderwerp er niet tussen?
Neem gerust contact op om te vragen wat we nog meer kunnen betekenen. Ga naar het contactformulier of bel 0113-302453.