Over Buro Van Popering

Bouwexpert.com is de website van Bouwkundig Buro Van Popering, geleid door bouwkundig ingenieur Jeroen van Popering. Dit bouwkundig bureau is al sinds 2002 zelfstandig actief op gebied van bouwkundig project management. Van kleine tot grote opdrachten, voor zowel particuliere opdrachtgevers als grote bedrijven.

In ons werk proberen we deskundigheid en kwaliteit te combineren met empathie en integriteit.

Bureau Van Popering is gevestigd in het oude centrum van het plaatsje Kortgene, in Zeeland. Het werkgebied is veel ruimer dan Zeeland alleen. Ook in de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant kunnen we van dienst zijn op het gebied van bouwkundige expertise en begeleiding.

Het kantoor van Buro van Popering is een echt visitekaartje. Dit momumentale pand is eigenhandig opgeknapt en is een prachtig ruim huis met kantoor aan huis geworden. Lees meer over de renovatie van het gebouw hieronder of bekijk andere voorbeelden van het werk van Buro Van Popering.

Verbouwing kantoor

Ons bedrijf is gevestigd in een pand dat als laatste gebruikt is als woonhuis en kapsalon. Wanneer de woning precies gebouwd is, hebben we niet kunnen achterhalen. Tijdens de verbouwing hebben we kranten gevonden van 1830 en we weten, op basis van oude prentbriefkaarten, dat de huidige gevel dateert uit 1911. Half juli 2004 hebben wij de woning gekocht waarna we gelijk de verbouwing gestart zijn.

Ondanks onze eigen deskundigheid hebben we een aankoopkeuring uit laten voeren door Meijer en Van Eerden, een ingenieursbureau waar wij nauwe banden mee onderhouden. De reden dat wij niet zelf gekeurd hebben is dat we een objectieve keuring belangrijk vonden.